sobota 5. dubna 2008

33. Běžec Vysočiny začíná

Velká cena Běžce Vysočiny - memoriál Luboše Svobody

Příští pátek 11. dubna v 17,00 hod. bude zahájena v amfiteátru letního kina v Jihlavě letošní sezóna poháru 1. ročníkem Velké ceny Běžce Vysočiny. Je finančně podporována městem Jihlava a u mládeže se navíc podílí DDM Jihlava.
Je to jediná novinka v programu, která nahradí Jarní cenu Datalusku. Hned další pátek se sejdou vyznavači běžeckých tratí v Pávově na tradičním přespoláku, jenž naopak provází Běžce v celé jeho historii. Další pořad, s malými posuny dne konání, je stejný jak v předešlých letech.
Žádná přihláška do soutěže není nutná, stačí jen zúčastnit se některého z devatenácti zařazených závodů v délkách od 6,6,km po půlmaratón. Ty jsou určeny především pro kondiční a rekreační sportovce všech věkových kategorií. Závodit mohou celé rodiny.
Podrobné propozice můžete získat jednak přímo na závodě a také samozřejmě na internetu

1 komentář:

Bohouš - Běžec Vysočiny řekl(a)...

Na Malý Heulos chodím hodně trénovat. Vlastně výhradně sem. Mám to doslova za barákem. Chodím ale hodně nepravidelně, takže je to jen údržba. Rád vynechávám kopec Na Stoupách a předchozí asfaltku. Raději prodlužuji na druhou stranu. Stoupání u zadního vhcodu do ZOO se mně zdá příjemnější. I když výškový rozdíl na trati se nemůže ztratit, v opačném směru je více rozložen.
Bohouš